Címlap Honlaptérkép E-mail
Magyar Russian English
 
Szolgáltatások
Adótanácsadás
Pénzügyi- és üzletviteli
tanácsadás
Exportellenőrzés
Könyvvizsgálat
Könyvvizsgálati szolgáltatások

A könyvvizsgálati piac az elmúlt években lényegesen átalakult: a jogszabályi változások hatására a könyvvizsgálatra kötelezett társaságok száma töredékére esett, míg a piac koncentrációja soha nem látott szintre nőtt. Mindezek hatására a – hozzánk hasonló – kis könyvvizsgáló cégek gyilkos árversenyben találták magukat, amelyben csak a minőség romlásának felvállalásával egyre több munka megszerzése mellett tudják biztosítani a piaconmaradáshoz szükséges bevételi szintet.

Tekintettel arra, hogy megalapítása óta cégünk legnagyobb értéke az a kiemelt minőség és ügyfélközpontúság, amely miatt partnereink újra és újra minket választanak, nem kívánunk elmozdulni abba az irányba, amely a minőségromlást felvállalva könyvvizsgálati ügyfélkörünk gyors növekedéséhez vezetne.

Pontosan ezért kizárólag olyan társaságok könyvvizsgálatát vállaljuk, amelyek mindenkor a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően vezetik a nyilvántartásaikat, törekednek jogkövető működésük fenntartására, valamint a Kolchis által képviselt magas minőséget és ügyfélközpontúságot hajlandók honorálni.

És mi az, amit kínálunk ügyfeleinknek?

a könyvvizsgálati palettán megtalálható összes szolgáltatást az apporthitelesítéstől az éves beszámolók felülvizsgálatán keresztül az átalakulásokhoz kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok elvégzéséig,

tanácsadói csapatunk egész éves rendelkezésre állását számviteli-adózási kérdések megválaszolásához, valamint

vállaljuk a jogszabályok figyelését, és partnereink figyelmének felhívását az újonnan felmerülő lehetőségekre, praktikákra, trendekre.